Cégünk 2001-óta megbízható partner az informatikában.

Nyelv:

 Magyar  English

Linux Windows

Kis és közép vállalatok informatikai támogatása


 • Rendszergazdai feladatok átalány díjas ellátása:
  Hálózatok teljes körű kiépítése és üzemeltetése. Meglévő hálózat optimalizálása, teljesítmény problémáinak megoldása. Számítógépek, alkatrészek, számítástechnikai eszközök, szoftverek beszerzése, üzembe helyezése, üzemeltetése, hibaelhárítása. IT biztonság: megfelelő vírus- és kártevővédelem, tűzfal kialakítása, rendszeres automatizált adatmentések kialakítása, adatbázisok karbantartása, adatbázis rendszerek kialakítása. Linux és Windows szerverek telepítése és üzemeltetése. Távfelügyelet kiépítése, telefonos segítségnyújtás, szaktanácsadás. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
 • Internetes közösségi portálok, weboldalak készítése
  Cégek, Iskolák, Települések, Egyesületek, Társasházak, Egyházak, Rendezvények, stb. részére. (Fórummal, szavazással, stb. funkciókkal)
 • Egyedi szoftverek készítése
  Szeretne egy szoftvert, ami elvégzi Ön helyett a naponta, havonta ismétlődő feladatokat? Adat konverzió, kimutatás készítés automatizálás. Adattárház építése különböző rendszerek adataiból vezetői információs rendszerhez.
 • Távmunka
  Otthonról dolgozna a benti gépén, biztonságos módon, titkosított kapcsolaton keresztül, elválasztva az esetleges otthoni vírusoktól?
 • Ingyenes jogtiszta szoftverek
  Unja már, hogy 2-3 évente meg kell venni szinte ugyan azt az Operációs rendszert? Nem tud kiigazodni a licenc feltételeken? Drága az Office? Használjon ingyenes, jogtiszta, vírusmentes, nyílt forrású szoftvereket ahol célszerű, segítünk váltani! (Operációs rendszer, irodai csomag, adatbázis kezelők, grafikai programok, web, levelezés, adatbázis, szerver programok, stb.)
 • Intranet/web kialakítása
  Belefullad e-mailek áradatába, követhetetlen, hogy egy témában ki mikor mit válaszolt? Próbáljon ki valami újat: Használjon belső webes kommunikációs felületeket fórummal, szavazásokkal, stb., hogy könnyebb legyen egy téma fonalát követni, az interneten már bevált, hasznos lehet Önnek is.
 • Érdekképviselet új informatikai rendszerek bevezetésénél.
  Új informatikai rendszert vezetne be, de a fejlesztőcég minduntalan falhoz állítja, kellene egy szakmai képviselő, aki az Ön érdekeinket védi. Szeretné, hogy az „új rendszer” bevezetése ne tartson évekig, vagy ne végződjön kudarccal!

Célunk a legkülönfélébb informatikai  problémák gyors megoldása, ügyfeleink támogatása  a legfejlettebb informatikai eszközökkel  a nap 24  órájában.  Munkánk során mindig a legújabb vezető technológiákat és fejlesztéseket alkalmazzuk.  Kiemelt hangsúlyt forditunk arra, hogy ügyfeleink megismerjék a nyilt Forráskódú rendszerek előnyeit. Munkánk során a költség hatékonyság kiemelt szempont. de természetesen a mozgás teret az ügyfél hatarozza meg.